Novice

Simbioza BTC City Lab

Objavil 20. marca, 2018 Ni komentarjev

Medgeneracijski projekt Simbioza je novembra 2017 odprl nova vrata v stičišče (Simbioza BTC City Lab) pametnih tehnologij, rešitev, naprav in produktov za starejše uporabnike (za vse od 50+). Naš namen je, da bi starejši populaciji ponudili ustrezno podporo in izobraževanje tako na področju pametnih tehnologij kot tudi druženje ter iskanje novih poznanstev.

Naša brezplačna izobraževanja se dotikajo različnih področij kot so: Uporaba računalnika, uporaba pametnih telefonov, digitalna fotografija, tabličnih računalnikov in e-storitve. Ponujamo pa tudi individualne urice, kjer se razrešijo različni izzivi ter vpogled v virutalni svet.

V sklopu Simbioze BTC City Laba smo, od decembra 2017 izobrazili že več kot 170 posameznikov ter več kot 40 posameznikom ponudili individualno pomoč reševanju specifičnih izzivov na področju tehnologije.

V prihodnjih mesecih načrtujemo tudi razvoj dveh novih programov- Accelerator55+ in Senior pripravnik. Nahajamo se v spodnji etaži Emporiuma v BTCju, kjer soustvarjamo medgeneracijski moto: Energija mladosti in izkušnje modrosti.

Vabimo vas, da se nam pridružite kot prostovoljci v projektu Simbioza BTC City Lab in na ta način krepite medgeneracijsko sodelovanje. Starejšo populacijo pa vabimo še posebej, da se nam kot uporabniki pridružijo na naših brezplačnih predavanjih.

Prijavite se lahko na št. 040 778 475 ali lab@simbioza.eu.

Več info na: www.simbiozalab.com

Komentirajte

Kontakti

Univerza v Ljubljani
Fakulteta za elektrotehniko
Tržaška cesta 25, Ljubljana