Novice

Prijave na ICOrelator

Objavil 5. aprila, 2018 Ni komentarjev

Do 15. aprila 2018 je rok za oddajo PRIJAVE na ICOrelator – pospeševalnik za pridobivanje »ICO sredstev«. Nosilec programa je Tehnološki park Ljubljana d.o.o. s partnerji Tovarno podjemov in Zavodom mladi podjetnik v okviru projekta Accelerator, programa Inetrreg Danube.

Cilj programa pospeševalnika je pripraviti podjetja in ideje na izvedbo uspešne ICO kampanje. Znanje, ki ga boste pridobili, vključuje predstavitev ICO koncepta ter pripravo roadmap-a za vaš ICO projekt. Če imate podjetje, ki je naravnano na reševanje kriptoproblematike, globalen kriptopotencial in vdano ekipo, ki je pripravljena zaslužiti milijone s trdim delom in si upa, potem je prijava v pospeševalnik prava rešitev.

V zadnjih letih, še posebej v letu 2017, ko je kriptomanija dosegla vrhunec, začnemo govoriti o novi paradigmi zbiranja sredstev za financiranje blockchain produktov po metodologiji ICO – oz. “Initial Coin Offering”, izpeljanki iz besede IPO – “Initial Public Offering”.
Financiranje je dostopno vsakomur, ki je pripravljen narediti obsežno raziskovalno nalogo ter predstaviti orise delujočega blockchain produkta. Za vse ostalo mora poskrbeti pripravljena in vdana ekipa ter odlična marketing strategija.

Pospeševalnik je namenjen inovativnim start-up in scale-up podjetjem, ki želijo pridobivati finančna sredstva s pomočjo ICO paradigme. Program omogoča:

  • Pridobivanje znanja o blockchain rešitvah zbiranja finančnih sredstev.
  • Intenziven program, ki vključuje izvedbo dveh celodnevnih delavnic.
  • Mentorski program v obsegu 10 ur, ki se izvaja preko spleta ali na lokaciji.

Med mreženjem na zaključni delavnici sledi Izmenjava izkušenj z izkušenimi mentorji, ki so sodelovali v več ICO projektih.

Program pospeševalnika se bo izvajal kot dvodnevni intenzivni bootcamp, kjer bodo udeleženci preko 4 modulov in različnih delavnic pridobili obsežno znanje, ter feedback mentorja.

Več o programu, časovnici in pogojih sodelovanja, si preberite TUKAJ.

Komentirajte

Kontakti

Univerza v Ljubljani
Fakulteta za elektrotehniko
Tržaška cesta 25, Ljubljana